• Behalve dat Divine een plek is om je flikt uit te leven in exotische, culturele & sociale dansstijlen zoals Afro Dance, Dancehall en de Female styles (Chairdance, Burlesque, High Heels, Bootyjam) is het tevens een plek waar volwassenen in een fijne en veilige sfeer zich ongegeneerd en op elk niveau kunnen begeven aan hun danspassie. Divine is een plek waar je uit de sleur komt en je grenzen kan verleggen, waar de vrouwelijke energie door je heen stroomt en je door de lessen en door elkaar bekrachtigd word. Een plek waar je kan werken aan zelfvertrouwen en zelfbeeld, of waar je Lekker los kan gaan in de heerlijke exotische dans-workouts. Tevens werk je aan expressie, impressie en inleving en ontwikkel je dansvaardigheden in trendy stijlen.

  Divine geeft uitdagende workshops aan bedrijven en particulieren. Denk bijvoorbeeld aan een vrijgezellenfeest, verjaardag of bedrijfsuitje. Ook voor privé lessen of bruiloftsdansen in bijzondere stijlen kunt je bij ons terecht.

  Stay Fabulous en Fit!

  Bij Divine ben je voor het volgen van groepslessen op het juiste adres. Werk doelgericht en onder begeleiding aan je gezondheid, fitheid, vorm, vitaliteit en mentaliteit. Breng lichaam en geest in balans door het volgen van leuke energieke workouts. Probeer bijvoorbeeld eens de Dancehall Workout, Afro Dance Fit, Bootyjam, Een Full Body Workout, Pilates, HIIT training, Intensive Stretch of volg een 12 weekse bootcamp cursus. 

   

  Lesaanbod

 • Door het aanbieden van trendy, vrouwelijke, culturele en sociale danslessen, de dansontwikkeling bevorderen, de gezondheid en de vorm verbeteren, en vooral de geest op een leuke en doelgerichte manier bekrachtigen.  

  De Dansschool voor volwassenen!

  Het lesaanbod richt zich grotendeels op jongvolwassenen en volwassenen. De les wijze is aan ieders leeftijd en behoefte aangepast waarin het mogelijk is om op elke leeftijd en niveau in een fijne, veilige en gepaste sfeer een dans te beoefenen. Tijdens de danslessen gaat de aandacht naar het verbeteren van bewegingsvaardigheden en dansvaardigheden zoals techniek, coördinatie, kracht, lenigheid en souplesse. Het leuke aan een dansles is het aanleren van vele danspasjes en choreografie. Maar dit is niet alles! Bij vele volwassen danslessen staat vrouwelijkheid centraal. We gaan dieper in op de geestelijke gesteldheid en werken aan balans van lichaam en geest, houding, uitstraling, inlevingsvermogen en expressie. Dit alles draagt bij aan een verbeterde eigenwaarde en zelfvertrouwen. 

  De workout-lessen zijn voornamelijk gebaseerd op het verbeteren van de gezondheid, fitheid, vorm en vitaliteit en mentaliteit. Bijzonder bij Divine zijn de "op dans" gebaseerde workout-lessen zoals een Afro Dance Fit workout en Dancehall Workout. Met een eigen en unieke opbouw en methodiek verweven wij culturele en exotische dans in een workout-routine. (Zie lesaanbod). Het is tevens mogelijk om bij Divine onder begeleiding een 12 weekste bootcamp cursus te volgen. De bootcamp kenmerkt zich vooral aan de combinatie van dans en sport waarvan de dans de motiverende factor is van deze intensieve bootcamp cursus. 

  Kijk bij het lesaanbod voor meer informatie over de verschillende danslessen en workout-lessen voor volwassenen. Voor informatie over kinderdans lessen, navigeert u in het menu naar Divine Junior.

  Lesaanbod

 • Hallo allemaal! En welkom bij Divine! Mijn naam is Juliette Zigterman, eigenaresse van Divine Dance Studio. Ik ben inmiddels 31 jaar en in 2009 afgestudeerd als dansdocente en dansmaker. Jaren lang heb ik workshops en lessen gegeven op verschillende dansscholen en instellingen in binnen en buitenland. Na mijn dansopleiding besloot ik door te studeren aan de opleiding International Media & Entertainment Management. Zo behaalde ik ook mijn Bachelor of Arts. Een veelomvattend begrip. Binnen mijn opleiding heb ik me daarom voornamelijk gericht op concept ontwikkeling van events, film, tv, theater en dans. Toch ligt mijn passie bij het dansen en het lesgeven. Dancehall, Afro Dance en Female Styles zijn mijn persoonlijke favoriete dansstijlen. Hier besloot ik uiteindelijk mijn concept op te baseren. "In the name of love" ben ik in 2013 verhuisd naar Limburg waar ik kans zag om kleinschalig te beginnen met het geven van danslessen die anders zijn dan anders. Danslessen die grotendeels gericht zijn op volwassenen, en waarbij het werken aan een positief zelfbeeld, creativiteit en expressie en plezier door middel van dans centraal staat. Zodoende is het concept van Divine geboren. In november 2014 gingen de deuren open en de rest is geschiedenis.

   

 • Hi! Ik ben Zoë Penders en draai al een tijdje mee bij Divine. Sinds mijn vroege kinderjaren speelt dans al een grote rol in mijn leven.  Op mijn derde ben ik begonnen met klassiek ballet (later ook jazz en modern), dit is uitgegroeid tot mijn grote passie. Toen ze bij de dansschool potentie zagen ben ik doorgestroomd naar de vooropleiding Academisch Dans in Maastricht. Hier heb ik veel techniek en ervaring opgedaan. Ik wist dat ik later mijn passie en plezier in dans wilde overbrengen op de mensen om mij heen, daarom heb ik in 2011 ervoor gekozen om de opleiding Docent Dans op het CIOS in Sittard te gaan volgen. Deze 3 jaren heb ik me verder ontwikkeld in verschillende dansstijlen waaronder Modern, Jazz, urban/hiphop en Afro. De opleiding heb ik met veel plezier en doorzettingsvermogen afgerond en in 2013 ben ik trots afgestudeerd tot dansdocente. Hierna heb ik nog een vervolgopleiding bewegingscoördinator en choreografie afgerond waarin ik me verder ben gaan verdiepen in Burlesque, female dance styles en showdace. 
   
  Ik heb het geluk dat ik van mijn passie en hobby mijn baan heb kunnen maken en Ik geniet er ook van mijn plezier en confidence in dans telkens weer over te brengen aan mijn leerlingen. 
  Dans, lach, voel je goed, voel je vrij en heb vooral heel veel dansplezier!